Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gaafboek.


 

Knight, Renée - De secretaresse

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Knight, Renée - De secretaresse
Schrijver: Knight, Renée
Titel: De secretaresse
ISBN: 9789026329531
Uitgever: Ambo|Anthos
Bijzonderheid: 2019, 320pp, paperback, In Goede Staat
Prijs: € 7,50
€ 4,95
Meer info De thriller De secretaresse van Renee Knight stelt de lezer die ene brandende vraag: wat zou jij doen als je álles geeft voor je baas, en zij je als een baksteen laat vallen?

De secretaresse van Renee Knight, auteur van de bestseller Disclaimer, is een beklemmende thriller over obsessie, verraad en ultieme wraak.

In de psychologische triller De secretaresse stelt Renee Knight de vraag: wie heeft de meeste macht op kantoor? Degene die het hardst praat, er het beste uitziet, het rijkst is, degene die het meeste respect afdwingt? Of is het iemand als Christine Butcher: een bescheiden vrouw die in stilte getuige is van alles wat besproken wordt, elk geheim en elk gerucht? Iemand die onopvallend informatie inwint bij degenen voor wie ze werkt, degenen die enkel zichzelf zien? Er is een slechts een dunne lijn tussen loyaliteit en verraad, en als iemand als Christine Butcher tot het uiterste gedreven wordt, kan zij zomaar de gevaarlijkste vrouw op kantoor blijken…
Boek bekijken

Gaafboek uit Katwijk ZH

Logo Gaafboek

Heeft uw een vraag over 1 of meerdere boeken stelt ze dan gerust. Er is onderhandeling mogelijk over de verkoopprijs. Er is GRATIS verzending vanaf 25 euro. Dit geld voor zowel Belgie als Nederland.
Vriendelijke Groet,
https://www.gaafboek.online