Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Goedeboeken.


 

, - Een woord gericht aan land en volk --- Naar aanleiding van Klaagliederen 1:12. Door iemand, die als landweersoldaat, was ingedeeld in de stelling blauwkapel nabij Utrecht en die 23 december 1915 met groot verlof huiswaarts mocht keeren.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: , - Een woord gericht aan land en volk --- Naar aanleiding van Klaagliederen 1:12. Door iemand, die als landweersoldaat, was ingedeeld in de stelling blauwkapel nabij Utrecht en die 23 december 1915 met groot verlof huiswaarts mocht keeren.
Schrijver: ,
Titel: Een woord gericht aan land en volk --- Naar aanleiding van Klaagliederen 1:12. Door iemand, die als landweersoldaat, was ingedeeld in de stelling blauwkapel nabij Utrecht en die 23 december 1915 met groot verlof huiswaarts mocht keeren.
ISBN: 8710624173162
Uitgever: Rotterdam, Gebr. Huge
Bijzonderheid: 19 pag. Geniet. In goede staat.
Prijs: € 5,00
Meer info
Boek bekijken

Goedeboeken uit Sliedrecht

Logo Goedeboeken

Verzending bij vooruitbetaling. Verzendkosten bedragen (tenzij anders vermeld) EUR 3,95. Geen porto boven 35,- (alleen NL). Zie onze website www.goedeboeken.nl voor meer goede boeken. In onze ruime winkel in Sliedrecht (300 m2!) vindt u duizenden reformatorische nieuwe en tweedehandsboeken en Bijbels. Dagelijks nieuwe aanvoer!