Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Cottenjé, Mireille - De verkeerde minnaar

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Cottenjé, Mireille
Titel: De verkeerde minnaar
ISBN: 9789022308332
Uitgever: Manteau
Bijzonderheid: 1982/1e dr./210 p./paperback
Prijs: € 5,00
Meer info Een roman door een hetero over homo's geschreven, maar dit keer zonder vooroordelen. Mireille Cottenjé kent het homomiieu goed. Ze vindt er haar eigen geschiedenis terug: houden van mannen, discriminatie vanwege seksracisten, verwerpen van de strakke rollen waarin de man en de vrouw geduwd worden, kansen bieden aan zowel de mannelijke als de vrouwelijke karaktereigenschapppen in man en vrouw.
Net als Lieven, de homojongen die op heterojongens valt, wordt de schrijfster meegesleurd door haar passie voor de mooie, tedere homoseksuele Johan. In hem heeft ze de ideale man ontmoet, dee man die niet naar macht grijpt. Maar stilaan tekent zich een diepere lijn af. 'Je denkt dat het om seks gaat; het gaat om oneindig veel meer...' Inderdaad: Johan dwingt niet, omdat hij haar wezenlijk niet begeert.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.