Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Pai Hsien-Yung - Jongens van glas; vert. (uit het Chinees) door Mark Leenhouts. - Vert. van: Niezi. - 1999.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Pai Hsien-Yung
Titel: Jongens van glas; vert. (uit het Chinees) door Mark Leenhouts. - Vert. van: Niezi. - 1999.
ISBN: 97890444505931
Uitgever: De Geus
Bijzonderheid: 2006/1e dr./412 p./gebonden met stofomslag
Prijs: € 8,00
Meer info Bitterzoet relaas van een ontheemde jongen op zoek naar aandacht en liefde.

De achttienjarige Li Qing is van school gestuurd en door zijn vader verstoten wegens 'onzedelijk gedrag'. Hij belandt in het stadspark van Taipei en wordt opgenomen in de 'glazen gemeenschap', een kring van homoprostituƩs. Samen met zijn vrienden, die een vervangende familiekring vormen nu zijn moeder is weggelopen en zijn broertje overleden, probeert Li Qing een zelfstandig bestaan op te bouwen.

Pasi Hsien-yung (Taiwan, 1937) woont sinds 1963 in de Verenigde Staten, waar hij hoogleraar in de Chinese letterkunde was tot aan zijn pensioen in 1994. Hij geldt als de beroemdste Chineestalige prozaschrijver van Taiwan. Zijn belangrijkste werken zijn de romans 'Jongens van glas', de eerste homo-erotische roman uit Aziƫ, die een ware cultstatus heeft verworven. De roman werd verfilmd met als titel 'The Outcasts'. Verder publiceerde Pai Hsien-yung de verhalenbundel 'Mensen uit Taipei', die beschouwd wordt als de Chinese 'Dubliners'.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.