Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Collins, Warwick - Heren; vert. (uit het Engels) door Molly van Gelder. - Vert. van Gents. - 1997.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Collins, Warwick
Titel: Heren; vert. (uit het Engels) door Molly van Gelder. - Vert. van Gents. - 1997.
ISBN:
Uitgever: Gianotten
Bijzonderheid: 2003/1e dr./128 p./geb. met stofomslag
Prijs: € 4,50
Meer info Ezekiel Murphy, een immigrant uit Jamaica, vindt een baan bij een groot, ondergronds toilet in Londen. De baas, Josiah Reynolds, en Jason, een derde Westindiƫr die daar werkt, leggen hem uit dat ze veel last hebben van vluchtige seks bij de Heren. Onder druk van de gemeente moeten ze dat tegengaan, en ze verwachten van Ez dat hj hen helpt 'de boel schoon te vegen'.
Elke hoofdpersoon heeft zijn eigen morele afwegingen bij dit vraagstuk.
De vrome Ez is geschokt door wat hij in zijn nieuwe baan te horen krijgt. Jason, een rastafari, is ervan overtuigd dat dit soort seks alleen maar kan bestaan omdat 'de witte man' door en door corrupt is. Reynolds, die een meer pragmatische kijk op de zaken heeft, wil er liever niet aan die illegale ontmoetingen te beperken, vooral niet omdat de gemeente de hele zaak dreigt te sluiten. De toekomst van de mannen staat op het spel. Mede daardoor krijgen Ez, Reynolds en Jason, ieder op subtiele wijze beinvloed door hun vrouw, een geheel nieuwe blik op hun werk en zichzelf.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!