Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Melissen, Sipko - De vendelzwaairer; twee novellen

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Melissen, Sipko
Titel: De vendelzwaairer; twee novellen
ISBN: 9021474808
Uitgever: Querido
Bijzonderheid: 2003/1e dr./272 p./paperback
Prijs: € 5,00
Meer info 'De vendelzwaaier' is de kroniek van de jarenlange vriendschap tussen Matthijs van Wittel en Orlando Medzidemi. Deze vriendschap bereikt zijn hoogtepunt tijdens de feestelijkheden rond de Palio, de wereldberoemde paardenrace op het grote plein van Siena. Daar stuit Matthijs op raadsels uit het verleden van Orlando. In de nacht na de Palio komt het tot een confrontatie.
De novelle 'Plaatsbewijs' speelt zich af tijdens een weekend rond het Bodenmeer. De cineast Matthias is te gast bij Hannelore en Volker Breidecker. Vijf jaar daarvoor hebben zij elkaar leren kenen in het Muziektheater in Amsterdam. Het kaartje dat Matthias die avond over had, schenkt hij aan een man die, in de rij wachtenden voor de avondkassa, een bijzondere indruk op hem maakt: Volker. Matthias komt dat weekend tot een helder inzicht; het kaartje dat je over hebt geef je altijd aan dezelfde persoon.
Op suggestieve wijze verbeelden beide novellen wat Sandor Marai noemt 'de eros van de vriendschap.'
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.