Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel HansBoek.


 

Wetering, Janwillem van de - Het veilige gevoel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wetering, Janwillem van de - Het veilige gevoel
Schrijver: Wetering, Janwillem van de
Titel: Het veilige gevoel
ISBN:
Uitgever: Robeco Groep ter ere van 50-jarig bestaan, 1983
Bijzonderheid: paperback, 207 pp, boek verkeert in prima staat
Prijs: € 1,00
€ 4,85
Meer info Jan Willem Lincoln van de Wetering (Hillegersberg, 12 februari 1931 – Blue Hill (Maine), 4 juli 2008) was een Nederlandse schrijver, zakenman en avonturier. In 1984 werd hij bekroond met de Franse Grand prix de litérature policière.

Van de Wetering maakte vooral naam met twee boekenreeksen: de Amsterdamse politiedetectives (en later privédetectives) Grijpstra en De Gier en een autobiografische zen-trilogie bestaande uit De lege spiegel, Het dagende niets en Zuivere Leegte. In zijn fictie- en non-fictieboeken verwerkte hij informatie uit zijn avontuurlijke leven in zes werelddelen.

Net als zijn lichtend voorbeeld Robert van Gulik schreef Van de Wetering ieder boek doorgaans tweemaal - in het Engels en in het Nederlands - waarbij hij de tekst aanpaste aan ieder lezerspubliek. Zijn boeken zijn in zo'n twintig andere talen vertaald. In het Duits verscheen elk in het Nederlands en Engels gepubliceerd boek en essay, maar ook bijvoorbeeld een kinderboek dat in geen van de originele talen is gepubliceerd.
Boek bekijken

HansBoek uit Almere

particulier

Logo HansBoek

Welkom bij boekwinkeltje HansBoek.
Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met betaal informatie. Boeken worden na ontvangst van betaling direct verstuurd. De boeken op de foto's zijn de exemplaren die u ontvangt.
(kijkt u vooral verder op deze site voor meer goedkope boeken en bespaar verzendkosten bij aankoop van meerdere boeken.)
PostNL in briefvorm vanaf € 3,85 tot 350 gram en €4,55 tot 2 kg (brievenbuspakket)
Pakketpost PostNL tot 10 kilo: € 6,95, Aangetekend € 9,25.
Brievenbuspakket met DHL in Nederland € 4,00 - naar servicepunt & € 5,00 rechtstreeks naar uw adres. Bij DPD is het € 4,50 rechtstreeks naar uw adres.
In de mail kunt u kiezen welke verzendwijze uw voorkeur heeft.
De verzendkosten zijn voor rekening van koper. Verzekerd verzenden en afhalen is ook mogelijk. U dient dit dan tijdig aan te geven.
(De verzendkosten gelden voor bezorging in Nederland.)
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.