Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Yvette van Caldenbor - A Collection. /Made in the U.S.A.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Yvette van Caldenbor - A Collection. /Made in the U.S.A.
Schrijver: Yvette van Caldenbor
Titel: A Collection. /Made in the U.S.A.
ISBN:
Uitgever: Rotterdam, Caldic Collection z.j.
Bijzonderheid: hardcover 98pp in zeer goede staat, fraaie foto's en bijzonder deskundige tekst, schaars boek
Prijs: € 24,90
€ 4,00
Meer info De Caldic Collectie bestaat voornamelijk uit kunstvoorwerpen uit de 20e eeuw (schilderijen, beelden, collages en fotografie) en is gedurende de laatste veertig jaar opgebouwd door Joop van Caldenborgh. Voor een deel zijn de beelden nu nog ondergebracht in de particuliere beeldentuin van de familie Van Caldenborgh op het landgoed Clingenbosch in Wassenaar. Hieronder bevinden zich kunstwerken van onder anderen Carel Visser, Sol LeWitt, Petra Morenzi, Antony Gormley en Panamarenko.

De overzichtstentoonstelling ‘I promise to love you ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de Caldic Collectie toonde in de Kunsthal Rotterdam NL een selectie van ruim tachtig schilderijen, foto’s, installaties en beelden die sinds 2000 was aangekocht. Hieronder werken van Ai Weiwei, Louise Bourgeois, Damien Hirst, Sam Taylor-Wood, Anselm Kiefer, Yayoi Kusama, Ernesto Neto, James Turrell en Robert Zandvliet.

De Caldic Collectie wordt ondergebracht in het Museum Voorlinden in Wassenaar NL dat in 2016 wordt geopend in Wassenaar NL. Hiermee wordt onderdak geboden aan de collectie van moderne en hedendaagse kunst, die in de afgelopen 50 jaar met grote toewijding in de breedte en de diepte is verzameld. De collectie bevat werk van Nederlandse en internationale kunstenaars, variërend van jong talent tot gevestigde namen.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.