Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Zoeteman, L. - Kidnapping naar de hel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Zoeteman, L. - Kidnapping naar de hel
Schrijver: Zoeteman, L.
Titel: Kidnapping naar de hel
ISBN: 9789076047058
Uitgever: Zimzum Media Publishers BV
Bijzonderheid: paperback, ezels oortje kaft , goede pagina's
Prijs: € 6,70
€ 3,65
Meer info Samenvatting
Deze woorden schreef een kidnapper met bloed op de muur van zijn cel. Ben Zuidema gaat op zoek naar het losgeld en het lichaam van het slachtoffer.
De moderne premiejager krijgt het druk. Uit onverwachte hoek wordt hem informatie toegespeeld over de Zuid Limburgse heroïnehandel Er blijken oude bekenden in het spel te zijn. Voor de Duitse politie lokt Zuidema een drugshandelaar uit Dordrecht in de val. Al snel stuit hij op een internationaal netwerk van georganiseerde misdaad.
Ondertussen voltrekt zich een ramp. De meesterdetective wordt voor een fooi verraden door een van zijn medewerkers en verliest zijn cover...
Recensie(s)
Vierde misdaadroman met hoofdpersoon Ben Zuidema, aannemer annex premiejager. Twee pagina's uitleg van nationale en internationale geheime en politiediensten moeten het verhaal begrijpelijker maken, maar een overzicht van de talrijke personen zou nog prettiger zijn, want door verwijzing naar Zuidema's eerdere avonturen, overdaad aan actie en constante perspectief- en locatiewisseling is het lastig een hoofdlijn te ontdekken. Zuidema ligt nog te herstellen van de Picassoroof* als in Heerlen kleine drugshandelaars zich laten ronselen door de internationaal opererende drugsmaffia uit de Randstad, in Belgie een gestoorde wapengek zich opmaakt voor een kidnap en een CIA-agent in Turkije het internationale opsporingswerk teniet doet. Een journalist publiceert de ware identiteit van Zuidema, maar die gebruikt dit handig om in ieder geval de kidnapper en de Limburgse kleine criminelen te vangen. Normale druk.

(Biblion recensie, Mieke Starmans-van Haren)
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.