Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Galjaard, B. - Beste beplanting voor uw tuin

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Galjaard, B. - Beste beplanting voor uw tuin
Schrijver: Galjaard, B.
Titel: Beste beplanting voor uw tuin
ISBN: 9789021523828
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheid: 2007, Gebonden, hardcover, 128 pagina's in goede staat
Prijs: € 5,90
€ 4,00
Meer info Dit boek is speciaal gemaakt voor een ieder die voor het eerst in zijn of haar leven een tuin moet beplanten. Want waar moet of kun je wat zetten, zodat een evenwichtig geheel ontstaat waarin de planten het naar hun zin hebben en dat laten blijken door een goede groei en rijke bloei. Een geheel dat aan uw wensen tegemoet komt - uw ideale tuin. Bram Galjaard vertelt stap na stap hoe een mooie beplanting in verschillende situaties tot stand komt. Hij legt eerst de basisprincipes uit, om vervolgens met voorbeelden duidelijk te maken hoe de verdere invulling plaatsheeft.

Nieuwe uitgave in de serie 'Groenboekerij', bestemd voor kers-verse tuinbezitters. Informatie over ontwerp, aanleg van tuinen en verzorging en vermeerdering van planten. Centraal thema in dit boek is eenvoud en degelijkheid. De beschreven voorbeelden zijn toepasbaar in de gemiddelde Nederlandse tuin, en worden met plattegronden in kleur toegelicht. Het boek is met grote deskundigheid geschreven, al moet worden gezegd dat het element degelijkheid en zakelijkheid mogelijk ten koste zal gaan van de voor het tuinieren benodigde inspiratie. De vormgeving van het boek levert een belangrijke meerwaarde. Echt een boek voor beginners met veel kleurenfoto's, zwart-wittekeningen en plattegronden met een groene steunkleur. Wat meer gevorderde tuinbezitters zullen snel uitzien naar spannender uitgaven.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.