Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Gaby Roos, Ellen de Horst, Natalie van der Kuijpers tek. Alex de Wolf - Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gaby Roos, Ellen de Horst, Natalie van der Kuijpers  tek. Alex de Wolf - Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer)
Schrijver: Gaby Roos, Ellen de Horst, Natalie van der Kuijpers tek. Alex de Wolf
Titel: Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer)
ISBN: 9789047512172
Uitgever: Van Holkema & Warendorf 2010 9789047512172
Bijzonderheid: grote hardcover 63 pp in zeer goede staat, afb. in kleur
Prijs: € 9,00
€ 4,00
Meer info Hoe weet de Sint dat ik verhuisd ben?, Waarom krijgt de één een groter cadeau dan de ander? En Springt Amerigo in één keer op het dak? Zodra Sinterklaas weer in het land is, stellen kinderen thuis en op school de meest wonderlijke en moeilijke vragen over hem. En niet alleen over de Sint, maar ook over de Pieten, de pietenschool, het feest en nog veel meer! MET DIT SPEELSE VOORLEESBOEK is twijfelen of zoeken naar een verklaring niet meer nodig. De frisse, verrassende en zeer creatieve antwoorden maken het tot een vrolijk boek voor iedereen die meer wil weten over Sinterklaas. Allerlei aspecten van de eeuwenoude sinterklaastraditie komen aan de orde, duidelijk gerangschikt per onderwerp en met een overzichtelijke index achterin. De fantasievolle illustraties van Alex de Wolf zorgen voor eindeloos veel kijkplezier!
Boek bekijken

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.