Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Gé Stieber en Catrien Convents - Verloren in Zuid-Amerika

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gé Stieber en Catrien Convents - Verloren in Zuid-Amerika
Schrijver: Gé Stieber en Catrien Convents
Titel: Verloren in Zuid-Amerika
ISBN: 9789080764477
Uitgever: Dimter 73
Bijzonderheid: Vormgeving de gewone jongens. 1 exemplaar van de oplage van 150 stuks
Prijs: € 7,50
€ 4,25
Meer info Een verhaal van echte vriendschap en doorzettingsvermogen.

Spannend jeugdboek dankzij het Geluksbudget
Gé Stieber en Catrien Convents

Gé Stieber uit de Almelose wijk De Riet en zijn Brabantse vriendin Catrien Convents hebben vrijdagmiddag in wijkcentrum De Schöppe de eerste exemplaren ontvangen van hun jeugdroman ‘Verloren in Zuid-Amerika’. Dit boek is in een oplage van 150 stuks uitgegeven door Dimter73.

Uitgever Joep Scheffer heeft het schrijversduo begeleid. De kosten voor de coaching en het uitgeven van het boek zijn betaald uit het zogeheten Geluksbudget. Dit is een bedrag van maximaal 750 euro waarmee persoonlijke wensen van bewoners van De Riet/Nieuwland uitgevoerd kunnen worden. Stieber is in deze wijken een bekend gezicht. De bewoner van de Steffensweg is onder meer actief als vrijwilliger van de speeltuin Nieuwland.

Bij de presentatie van zijn nieuwe boek worden Stieber en Convents vergezeld door tal van familieleden, onder wie baby Selena die ruim een week geleden is geboren. Het boek is opgedragen aan Stiebers eerste kleinkind. Op tafel in wijkcentrum De Schöppe liggen ook eerdere publicaties van Stieber en Convents. In de zaal zitten tientallen kinderen uit de groepen 7 en 8 van de openbare basisschool De Reigershöfte. Zij krijgen allemaal een gesigneerd exemplaar van ‘Verloren in Zuid-Amerika’. "Dit is eigenlijk een vervolg op een eerder deel, waarin een groep kinderen naar Zuid-Limburg gaat. Daar verdwalen ze in de grotten en beleven ze vervolgens tal van avonturen. De kinderen die in ons eerste boek op de basisschool zitten, zijn in ‘Verloren in Zuid-Amerika’ leerlingen van een middelbare school."

bron: tctubantia
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.