Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Sickesz - Bewust zijn / 2de vermeerderde druk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sickesz - Bewust zijn / 2de vermeerderde druk
Schrijver: Sickesz
Titel: Bewust zijn / 2de vermeerderde druk
ISBN: 9789020248692
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheid: Gebonden, tekst plus sticker boekhandel voorste schutblad
Prijs: € 3,95
€ 4,15
Meer info Met nette stofomslag

Bewust zijn – M. Sickesz
De psychologie zoals die in het Westen bedreven wordt, mist inzicht in de algehele structuur, de geestelijke anatomie van de mens. Ze kijkt van buiten tegen de mens aan. Lijnrecht daartegenover staat de oosterse psychologie, die een kennen van binnenuit biedt. Men erkent dat de mens geestelijke energie uit de kosmos aantrekt, dat hij die energie wel hanteert maar nog niet beheerst.

In de afgelopen cultuurperioden heeft de mens achtereenvolgens ontwikkeld: het materiële (eten, drinken), het laag-emotionele (wraak, vrees en haat) en het oog-emotionele levensgebied (liefde en vergeving). ‘In het nu aanbrekende Watermantijdperk heeft de mens de opgave het concrete verstandsgebied te ontwikkelen. De kloof tussen kennis en verstand wordt dan overbrugd en ons godsbegrip kan een totale verandering ondergaan. Dit boek biedt ons de kans tot een volkomen nieuw inzicht te komen en daarmee een nieuwe bewustzijnsverruiming te krijgen.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.