Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Garner - Teken van fohla / druk 1970

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Garner - Teken van fohla / druk 1970
Schrijver: Garner
Titel: Teken van fohla / druk 1970
ISBN: 9789060690789
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Bijzonderheid: Gebonden, met stofomslag
Prijs: € 8,50
€ 4,15
Meer info Het 'Teken van Fohla' , een armband die zij eens als geschenk kreeg, redde Susan en haar broer Colin ten slotte uit de gevaren waarin zij verstrikt waren.
Als gewone stadskinderen kwamen zij op een boerderij terecht aan de berghellingen van Wales. Wales, één van de weinige streken in het Westen, waar de toverkracht zijn macht wist te behouden, waar wezens die wij nauwelijks nog uit oude verhalen kennen, al hun kunnen ten toon spreiden. Susan en Colin hebben het wel geweten!
Zij werden als het ware opgezogen in een andere wereld, een helemaal werkelijke en bovendien gevaarlijke wereld. Die andere werkelijkheid die zij hier leerden kennen, hield hen vast.... en alleen het teken van Fohla kon hun redding brengen.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.