Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Wouters - Cirkel van liefde / druk 1 1992

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wouters - Cirkel van liefde / druk 1 1992
Schrijver: Wouters
Titel: Cirkel van liefde / druk 1 1992
ISBN: 9789021519159
Uitgever: Servire
Bijzonderheid: Gebonden, met stofomslag klein kreukje
Prijs: € 6,00
€ 4,10
Meer info IIlustraties Els Boertje

De Vlaamse schrijfster doet kond van de door haar ontdekte en beleefde 'ware liefde' van een vrouw (zijzelf) voor een man. Een motivatie voor deze nogal bevlogen beschrijving van haar ervaringen, en de publicatie ervan, verstrekt ze niet. Op het eerste gezicht lijkt het boekje een openhartig, persoonlijk verslag van pijn en vreugde in de liefde, bij nadere beschouwing blijken koketterie, modieusheid en mentale belering en uitleggerij het openhartige en persoonlijke te overschaduwen. Aan de hand van verschillende New Age-items, zoals dromen, voorspelling d.m.v. tarotkaarten, aura-reading, astrologie, noteert de schrijfster wat haar bij verrassing is overkomen: 'de vrouw in haar is ontwaakt'. Enkele door de schrijfster gekozen gedichten en citaten larderen haar korte notities, die 'grote' woorden bevatten als extase, mystiek, diepste Zelf, Godin, Tao, esoterische logica, enz. Toch raakt de schrijfster de kern, waar zij stelt: 'Liefde vraagt dat je echt bent in al wat je zegt en doet.' Met eenvoudige, zwart-wit tekeningen.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
België Tussen de 100 gram en 350 gram € 7,75
Tussen de 350 gram en 2 kilo zijn de verzendkosten € 9,30
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.