Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Gaal, Annemarie van - Ambitie / adviezen voor startende ondernemers

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gaal, Annemarie van - Ambitie / adviezen voor startende ondernemers
Schrijver: Gaal, Annemarie van
Titel: Ambitie / adviezen voor startende ondernemers
ISBN: 9789046813584
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Bijzonderheid: 2012, 192pp, paperback in zeer goede staat
Prijs: € 10,00
€ 4,25
Meer info Met handtekening van de auteur op voorste schutblad

Annemarie van Gaal (9 oktober 1962) schopte het van alleenstaande moeder tot een succesvolle zakenvrouw, eerst in Rusland en vervolgens in Amsterdam als investeerder, belegger in vastgoed, eigenaar van een tijdschriftenuitgeverij en auteur van de bestsellers Succes (meer dan 50.000 verkochte exemplaren) en Ambitie (meer dan 20.000 verkochte exemplaren). Ze werkte mee aan financiƫle programma's als Dragons Den, Ten Einde Raad en Een dubbeltje op zijn kant.

Alles van Annemarie van Gaal
Toon minder
Samenvatting
Je bent ondernemer of je wilt een eigen bedrijf starten. Wat zijn de valkuilen, de kansen en de bedreigingen? Hoe maak je een bedrijfsplan en waar moet je zoal rekening mee houden? Ambitie is hZt boek voor jou: boordevol praktische adviezen, met aandacht voor het omgaan met allerlei instanties (zoals banken en de belastingdienst) tot het oplossen van incidenten met boze klanten. Ondernemer Annemarie van Gaal heeft het allemaal meegemaakt en weet als geen ander hoe je een bedrijf opzet en runt. In Ambitie laat ze zien wat enthousiast en innovatief ondernemerschap daadwerkelijk inhoudt!
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.