Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Tepperwein, K. - Een crisis... een kans, Ziekte als uitdaging.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tepperwein, K. - Een crisis... een kans, Ziekte als uitdaging.
Schrijver: Tepperwein, K.
Titel: Een crisis... een kans, Ziekte als uitdaging.
ISBN: 9789020243321
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1998, 240pp, paperback, goede staat geen bijzonderheden
Prijs: € 7,50
€ 4,15
Meer info n het leven van ieder van ons doen zich crisissituaties voor. We kunnen ons er alleen uit bevrijden als we ze niet verdringen, maar ze resoluut onder ogen zien. Als we dat niet doen, belanden we voortdurend van de ene crisis in de andere. Kurt Tepperwein laat ons zien hoe we beter met de crisis kunnen omgaan en hoe we iedere crisis kunnen zien als een positieve mogelijkheid, een signaal van binnenuit om onze situatie onder ogen te zien en onze koers te wijzigen. Alleen als we bereid zijn eerlijk en duidelijk met onszelf om te gaan en de boodschap van een levenscrisis te verstaan, kunnen we van zo'n crisis een kans maken. Een crisis een kans is een realistisch, positief en deskundig boek, dat vanuit een spirituele invalshoek de lezer zicht geeft op zijn/haar, in principe onbegrensde, ontwikkelingsmogelijkheden. We worden eraan herinnerd dat we, vertrouwend op die groeimogelijkheden, ons leven ieder moment ten goede kunnen veranderen.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.