Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Williams, Mark - Mindfulness en bevrijding van depressie / voorbij chronische ongelukkigheid

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Williams, Mark - Mindfulness en bevrijding van depressie / voorbij chronische ongelukkigheid
Schrijver: Williams, Mark
Titel: Mindfulness en bevrijding van depressie / voorbij chronische ongelukkigheid
ISBN: 9789057122491
Uitgever: Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
Bijzonderheid: 2007, 245pp, paperback, voorkaft zijn de hoekjes iets gekreukt, stempel op voorste schutblad
Prijs: € 10,00
€ 4,15
Meer info Flaptekst

'Een revolutionaire behandelwijze. Voor wie lijdt aan depressie is dit echt een nuttige gids om emotioneel evenwicht te bereiken. Voor professionals in de psychische gezondheidszorg zou het verplichte literatuur moeten zijn. Ik bevel dit boek ten zeerste aan.' - Daniel Goleman, auteur van Emotionele intelligentieKen je het wanhopige gevoel dat je niets voorstelt, mislukt bent, dat het leven geen zin heeft of dat er iets fundamenteel mis is met je ? Heb je ooit een depressie meegemaakt? Het geode nieuws is dat er misschien helemaal niets mis met je is. Misschien doe je wel iets verkeerd. Dappere pogingen om onszelf uit een depressie te trekken, houden ons vaak opgesloten in het leed dat we proberen te ontvluchten.Mindfulness en bevrijding van depressie legt de verborgen psychische mechanismen van depressie bloot, laat zien hoe je weerbaarder kunt worden bij de tegenslagen van het leven en helpt tot wanhoop leidende denkpatronen te doorbreken. Het bevat een bewezen werkend en gemakkelijk toepasbaar zelfhulpprogramma om terugkerende chronische ongelukkigheid te verminderen.Speciaal voor dit boek ingesproken geleide meditaties zijn te downloaden vanaf www.nieuwezijds.nl.Mark Williams, John Teasdale en Zindel Segal zijn hoogleraar psychologie aan de universiteiten van respectievelijk Oxford, Cambridge en Toronto. Eerder schreven zij Aandachtgerichte cognitieve therapie bij depressie, een baanbrekend boek voor professionals. Jon Kabat-Zinn is emeritus hoogleraar geneeskunde aan de Universiteit van Massachusetts en bestsellerauteur op het gebied van mindfulness.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.