Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

- De weg van Lao-Tse / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - De weg van Lao-Tse / druk 1
Schrijver:
Titel: De weg van Lao-Tse / druk 1
ISBN: 9789062290291
Uitgever: Synthese Uitgeverij b.v.
Bijzonderheid: 2006, 111pp, paperback, klein scheurtje in het stofomslag, stempel
Prijs: € 6,50
€ 4,15
Meer info De Tao Te Tjing bevat de wijsheid van de Chinese wijsgeer Lao Tse (ongeveer 300 v.C.), en is vele malen vertaald, ook in het Nederlands. In deze publicatie vinden we de allernieuwste vertolking: het gaat Willemsens niet om de letterlijke vertaling, maar om een weergave van de bedoeling van de tekst, zoals door de auteur ontdekt. We hebben hier nu een goed leesbare tekst voor ons, die als regel dichtbij de grondtekst blijft, en voor zo ver op grond van andere vertalingen valt na te gaan dichtbij de inhoud blijft. Hoewel dus niet onverdienstelijk, blijft een vertaling direct uit het Chinees toch de voorkeur hebben voor wie de Tao Te Tjing werkelijk wil verstaan. De auteur bedoelde de tekst zo helder weer te geven dat verdere uitleg overbodig is; niettemin zouden een goede inleiding en verklarende kanttekeningen nuttig zijn geweest.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.