Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Brill, Yvonne - De cirkel is rond

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Brill, Yvonne - De cirkel is rond
Schrijver: Brill, Yvonne
Titel: De cirkel is rond
ISBN: 9789023256533
Uitgever: Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum BV
Bijzonderheid: 2019, 144pp, Gebonden, In staat van nieuw,Met handtekening van de Schrijfster!!!
Prijs: € 17,50
€ 4,15
Meer info Met De cirkel is rond neemt jeugdliteratuur schrijfster Yvonne Brill afscheid van haar publiek. In deze verhalenbundel komen haar meest geliefde karakters voor een laatste keer voor het voetlicht in een typisch Yvonne Brill verhaal. Soms herschreven uit het verleden maar ook met nieuwe verhalen.
Dit boek bevat diverse verhalen met de geliefde karakters die in de boeken van Yvonne Brill tot leven komen. Onder andere Miriam het zeemeerminnetje, Kabouter Wijsneus en Marc en Maaike zullen voor een laatste keer hun opwachting maken.
De cirkel is rond is voor alle leeftijden maar ook de groep die in hun jeugd de boeken van Yvonne Brill las zal door het boek teruggevoerd worden om te genieten van de vertelkunst van Yvonne. Voor nieuwe lezers is het een prachtige kennismaking met de werelden die Yvonne zo treffend weet neer te zetten.
De cirkel is rond, een (hernieuwde) kennismaking met de geliefde karakters uit de boeken van Yvonne Brill.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.