Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Arnold Otten - Toon W. is hersteld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Arnold Otten - Toon W. is hersteld
Schrijver: Arnold Otten
Titel: Toon W. is hersteld
ISBN: 9789090288222
Uitgever: Comtext
Bijzonderheid: 2015, in goede staat geen bijzonderheden
Prijs: € 9,95
€ 4,25
Meer info Toon W. is hersteld’ vertelt het verhaal van Eindhovenaar Toon Walravens (54). Walravens is in 2015 beleidsmedewerker Herstel en Rehabilitatie bij GGzE en is veelgevraagd gastspreker in de wereld van detentie, justitie, ervaringsdeskundigheid en forensische zorg. Maar daar zag het lang niet naar uit. In het boek ‘Toon W. is hersteld’ wordt beschreven hoe Toon opgroeit en in de criminaliteit belandt. Drank, drugs, diefstal en vechtpartijen domineren zijn leven. Na diverse korte detenties, waarover hij in het boek uitgebreid vertelt, krijgt hij aan het begin van de jaren negentig vijf jaar gevangenisstraf als leider van een criminele organisatie. Die straf betekent voor hem de ommekeer.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.