Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Aryjan Hendriks Onder redactie van Harm Boiten - Geleerd door de geest verzamelde artikelen van Aryjan Hendriks

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Aryjan Hendriks Onder redactie van Harm Boiten - Geleerd door de geest verzamelde artikelen van Aryjan Hendriks
Schrijver: Aryjan Hendriks Onder redactie van Harm Boiten
Titel: Geleerd door de geest verzamelde artikelen van Aryjan Hendriks
ISBN: 9789491943041
Uitgever: Woord en wereld
Bijzonderheid: Op voorste schutblad is een tekst en naam weggetypext
Prijs: € 7,50
€ 4,15
Meer info Vanuit zijn liefde voor het door de Geest geademde Woord van God ontwikkelde Aryjan Hendriks zich in zijn bewogen levensgang tot een theoloog van de Geest. In zijn aandacht voor diens werk klopt een warm hart voor de gemeente van Christus.

In deze bundel verzamelde artikelen vertelt de auteur over het betrouwbare Woord, de wijze waarop de Vader, de Zoon en de Heilige Geest zich in het Oude en Nieuwe Testament bekendmaken.

En waar dat Woord bewaard wordt, daar is de Geest. Indringend spreekt Hendriks over de gemeente als tehuis van prediking, pastoraat, liturgie en gebed, als leerschool van de Geest.

Daarom krijgt ook de gelovige met zijn dringende vragen en onzekerheden pastorale aandacht van de auteur. Maar tegelijk laat hij zien dat God zo royaal spreekt over het goede dat Hij bij zijn kinderen vindt.

Al met al een veelkleurig boeket vol wijsheid, geleerd door de Geest.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.