Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

- Afrikaanse sprookjes

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Afrikaanse sprookjes
Schrijver:
Titel: Afrikaanse sprookjes
ISBN: 9789038908533
Uitgever: Elmar, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2005, 141pp, paperback, in goede staat
Prijs: € 6,50
€ 4,10
Meer info Fabels en volkssprookjes uit het 'zwarte deel' van Afrika: de landen ten zuiden van de Sahara. Gaan de fabels doorgaans over dieren (zoals de schildpad, de kolibrie, de spin) die ondanks hun fysieke zwakheid hun veel krachtigere tegenstanders vaak te slim af zijn, de sprookjes handelen meestal over het lot van een individu, een stam of een volk. Deze sprookjes hebben, net als overal ter wereld, ook een praktische functie, zoals de mythische verklaring van bepaalde gebeurtenissen en verschijnselen, en de overdracht van levenswijsheid, gedragsregels en ethische waarden. Bovendien zijn ze een afspiegeling van de zeden en gewoonten van de betreffende stam en de eigenaardigheden van het land.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
België Tussen de 100 gram en 350 gram € 7,75
Tussen de 350 gram en 2 kilo zijn de verzendkosten € 9,30
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.