Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Dasselaar, Marjan van - Effectief idealisme / op pad met pioniers

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dasselaar, Marjan van - Effectief idealisme / op pad met pioniers
Schrijver: Dasselaar, Marjan van
Titel: Effectief idealisme / op pad met pioniers
ISBN: 9789025960582
Uitgever: Ten Have
Bijzonderheid: 2010, paperback, zeer lichte gebruissporen,
Prijs: € 4,00
€ 4,15
Meer info Zijn idealen mooie maar onhaalbare dromen? Is een bevlogen idealist een hemelbestormer of een luchtfietser? Van ideaal naar werkelijkheid is een taai proces. Toch krijgen sommige idealisten het voor elkaar: eerlijke koffie, gelijke kansen voor vrouwen of een beter milieu. Wat maakt deze idealisten effectief?

In 'Effectief idealisme' analyseren Eelco van den Dool en Marjan van Dasselaar de verhalen van zeven idealisten. Die laten een patroon zien dat bruikbaar is voor iedereen die zijn idealen in de maatschappij of in het bedrijfsleven effect wil laten hebben. De auteurs geven daarbij een evenwichtig beeld. Ze hebben niet alleen oog voor de successen en 'een goed gevoel' maar ook aandacht voor de pijn en de moeite waarmee idealisme gepaard kan gaan.
Interviews met onder anderen Nico Roozen, Hedy d'Ancona, Rudolf Mees en Willemijn Verloop laten zien dat effectief idealisme beslist geen utopie is.

Eelco van den Dool en Marjan van Dasselaar zijn oprichters van Effectief Idealisme – adviseurs maatschappelijk verantwoord innoveren. Ook zijn zij beiden als docent verbonden aan de Academie Mens & Organisatie van de Christelijke Hogeschool Ede.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.