Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

- De jongen die helder zag / druk 1993

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - De jongen die helder zag / druk 1993
Schrijver:
Titel: De jongen die helder zag / druk 1993
ISBN: 9789020256062
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheid: paperback, in uitstekende staat!
Prijs: € 37,50
€ 4,25
Meer info DE JONGEN DIE HELDER ZAG

'Mama, die mevrouw heeft een eng beest op haar hoofd!' De moeder van het zes jarige Jongetje kijkt, maar ziet niets. Ze zegt dat het kind zijn mond moet houden. Drie maanden later is de mevrouw aan kanker overleden. Dit is het verhaal van een jongetje dat in de Victoriaanse tijd leeft en dat het maar moeilijk kan accepteren dat zijn ouders en zus je geen aura's en geesten kunnen zien. Bovendien wordt hij uitgelachen en bestraft als hierover begint. Hij besluit dan ook er niet meer over te praten en een dagboek te gaan schrijven. Vele jaren later weet zijn vrouw hem over te halen het dagboek te publiceren. Na lang aarzelen stemt hij toe onder het voorbehoud dat het boek pas enige jaren na zijn dood zal verschijnen. Hij verandert de namen en haalt de ergste taalfouten eruit. Overgebleven is een zeer oorspronkelijk dagboek dat juist door de soms komische spelfouten fris en spontaan aandoet. Cyril Scott, auteur van vele boeken op esoterisch gebied, schreef het voorwoord en voorzag het boek van commentaar. Dit boek is niet alleen een waardevolle steun voor ouders en kinderen niet dezelfde gave als de kleine hoofdpersoon, het is ook een levensecht en inspirerend verslag van een werkelijkheid achter de alledaagse realiteit, die ons gewone leven zoveel zinvoller en begrijpelijker kan maken.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.