Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Voigt, C. - Elske

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Voigt, C. - Elske
Schrijver: Voigt, C.
Titel: Elske
ISBN: 9789056373740
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Bijzonderheid: 301pp, gebonden met stofomslag mooie staat!
Prijs: € 5,00
€ 6,95
Meer info De twaalfjarige Elske is opgegroeid bij de Volkaric, een hardvochtige, door mannen gedomineerde maatschappij. Ze is uitverkoren als 'doodsmaagd'. Dat betekent dat ze de Volking, de leider van haar volk, zal begeleiden op zijn weg naar het hiernamaals - zijn dood betekend ook haar dood. Maar met behulp van haar grootmoeder weet Elske aan lot te ontsnappen. Ze komt in de stad Trastad terecht en wordt na verloop van tijd de persoonlijke bediende van Beriel, een prinses in ballingschap die vastbesloten is te vechten op de troon, die haar door haar vrede broer in ontnomen. Ondanks hun verschil in achtergrond en status groeit er een bijzondere band tussen de meisjes. Hun vriendschap helpt hen op hun zoektocht naar datgene wat in hun leven belangrijk is. Voor Elske zijn dat een eigen identiteit en een plek in de maatschappij, voor Beriel soevereiniteit en macht. In deze boeiende jeugdroman ontdekken de hoofdpersonen de waarde van hun idealen en de prijs die zij moeten betalen om die te verwezenlijken. Een historische roman over vriendschap en identiteit van een van de grootste jeugdboekenauteurs van dit moment.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.