Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Holistiek.


 

Arcangel, Dianne - Ontmoetingen in het hiernamaals Buitengewone ervaringen van gewone mensen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Arcangel, Dianne - Ontmoetingen in het hiernamaals   Buitengewone ervaringen van gewone mensen
Schrijver: Arcangel, Dianne
Titel: Ontmoetingen in het hiernamaals Buitengewone ervaringen van gewone mensen
ISBN: 9789021581972
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheid: 2007 / paperback / 382 pag. / 455 gram / gelezen en in goede staat; klein scheurtje bovenin bij grens voorzijde en rug (zie foto's)v
Prijs: € 10,00
€ 3,65
Meer info Toen Dianne Arcangel als verpleegkundige werkte met stervenden en nabestaanden, merkte zij dat contact met de geest van een overledene verrassend vaak voorkomt. Bovendien zag zij hoe troostrijk en hoopvol zulke ‘ontmoetingen’ kunnen zijn. Nadere gegevens over dit fenomeen kon zij echter nergens vinden omdat de offici wetenschap nog altijd niet bereid is tot serieus onderzoek. Zij besloot dat daarom zelf te doen.
In Ontmoetingen in het hiernamaals presenteert zij de resultaten van haar onderzoek, maar vooral ook de verhalen achter de cijfers. Het zijn veelal ontroerende verklaringen van liefde en hoop, maar soms ook schokkende openbaringen. Zo onthulden verschijningen dat ze waren vermoord en door wie, of ze wezen de plek aan van een onbekende familieschat. Ook bleken voorspellingen van geesten uit te komen. Het zijn verhalen die de lezer zullen bijblijven, net als de conclusie van het onderzoek. Maar liefst 97 procent van de nabestaanden is diep en blijvend getroost door hun ervaringen met geesten!
Dianne Arcangel werkte als verpleegkundige in hospices en was directeur van het Elizabeth K bler-Rossecentrum. Tevens nam zij het initiatief tot de Afterlife Encounters Surveys, een internationaal onderzoek dat de basis vormde voor dit boek. Samen met Raymond Moody publiceerde zij het boek Life after Loss.

Recensie(s)
De auteur, psychotherapeut en pastor, heeft, mede door het jarenlang werken als verpleegkundige in hospices, zowel persoonlijk als beroepsmatig bijzonder veel ervaring opgedaan met 'ontmoetingen in het hiernamaals'. Na uitgebreid onderzoek vanuit een wetenschappelijke attitude (verifieerbaar en betrouwbaar) besloot zij een aantal van de vele verhalen van terminale patiënten, rouwende familieleden, collega's, vrienden en onbekenden te publiceren met als doel het taboe rondom dit fenomeen op te heffen en mensen hoop en troost te bieden. Zij gaat o.a. in op: kwesties van leven na de dood, profielen van getuigen, wanneer en waarom vinden ontmoetingen plaats en met wie, controversiële zaken en een dubbelblind onderzoek met mediums. De grote hoeveelheid cases zijn op onderwerp ingedeeld. Haar nuchtere, kritische instelling, vlotte schrijfstijl en uitgebalanceerde verzameling verhalen bieden de lezer een schat aan informatie, terwijl de bijlage met daarin een verslag van een groot 'Ontmoetingen in het Hiernamaals Onderzoek', noten, verklarende woordenlijst, een zeer uitgebreide literatuurlijst, geraadpleegde werken plus een register een welkome aanvulling vormt.
Boek bekijken

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2023:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,65
Pakketpost via postnl: € 6,79 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 7,70 via DPD