Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Holistiek.


 

Reid, Daniel - De TAO van het lichaam Een moderne, praktische benadering van een eeuwenoude levenswijze

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Reid, Daniel - De TAO van het lichaam   Een moderne, praktische benadering van een eeuwenoude levenswijze
Schrijver: Reid, Daniel
Titel: De TAO van het lichaam Een moderne, praktische benadering van een eeuwenoude levenswijze
ISBN: 9789055011858
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheid: 1998 2e druk / paperback / 271 pag. / 489 gram / gelezen, met vouwtjes voor- en achterzijde (zie foto's)
Prijs: € 12,50
€ 3,60
Meer info Steeds meer mensen zijn op zoek naar een alternatief voor de westerse geneeswijzen. DE TAO VAN HET LICHAAM is een begrijpelijke en praktische handleiding voor een evenwichtige en positieve levensstijl, alsmede een serieuze introductie tot het taoisme.

TAO is een fundamenteel element in de oudst ' e samenleving ter wereld en wordt al 5000 jaar toegepast door Chinese artsen, atleten en priesters. TAO is heden ten dage nog tiet zo relevant voor de westerse wereld als tiet altijd is geweest voor het Oosten. Om die reden heeft Daniel Reid de onderwerpen bijeengebracht die voor het westerse publiek van direkt praktisch belang zijn. Het boek gaat gedetailleerd in op voeding en meditatie. Bovendien laat Reid zien hoe u geestelijke en lichamelijke harmonie kunt bereiken.- en daarmee ziekte en verval voorkomen. De ademhalingsoefeningen en Chinese bewegingsoefeningen worden zorgvuldig uitgelegd en zijn verhelderend geïllustreerd.
Boek bekijken

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00