Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Holistiek.


 

Douglas, Nik en Penny Slinger - Seksuele geheimen Schoonheid en magie van erotiek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Douglas, Nik en Penny Slinger - Seksuele geheimen   Schoonheid en magie van erotiek
Schrijver: Douglas, Nik en Penny Slinger
Titel: Seksuele geheimen Schoonheid en magie van erotiek
ISBN: 9789069635651
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheid: 2002 / softcover / groot formaat / 384 pag. / 1076 gram / in goede staat
Prijs: € 12,50
€ 6,95
Meer info Seksuele geheimen is het meest omvattende boek op het gebied van seksualiteit en mystiek in het Nederlandse taalgebied. De tekst is gebaseerd op meer dan tweeduizend jaar praktische ervaring met technieken en is bedoeld om de seksuele ervaring te intensiveren en spirituele eenheid te bereiken. In dit boek wordt de liefdesmystiek uit het Oosten toegankelijk gemaakt voor de Westerse mens. Het biedt, naast ruim 600 illustraties, heldere teksten en beschrijvingen die de theorie omzetten in praktijk.
Door de originele illustraties, de eeuwenoude traditie en de levendige praktijk blijft dit boek niet alleen een bestseller die de tand des tijds ruimschoots heeft weerstaan, maar is het voor mannen en vrouwen ook nog altijd een stimulans zich te verdiepen in de eigen seksualiteit. Tevens biedt deze fysieke kunst een spirituele ervaring, die voor iedereen een weg naar bevrijding kan zijn.
Nik Douglas studeerde oosterse kunst, filosofie en medicijnen en verbleef lange tijd in de Himalaya om zich te verdiepen in tantrische technieken en kunstvormen.
Penny Slinger studeerde aan het Chelsea College of Fine Arts en heeft zich ontpopt als een kenner van erotische kunst - haar werk is op vele tentoonstellingen onthaald als een uiting van `dynamische, progressieve erotiek en een zoeken naar het wezen van vrouwelijke seksualiteit´.

Recensie(s)
Dit omvangrijke product van jarenlange studies in Oosterse klassieke geschriften, door de Amerikaanse autoriteit op dit gebied meer dan overrompelend geillustreerd met hedendaagse en (oosters-)klassieke erotische tekeningen, wil een dieper inzicht geven in mystieke seksualiteit. Het boek heeft zowel een praktische als een theoretische strekking. Er wordt een schat aan, vaak niet eerder vertaalde, Oosterse literatuur op erotisch-mystiek gebied geboden. Op zich een uniek boek, met als nadeel, dat de grens tussen wetenschap en 'goedkope' modieuze mystiek regelmatig (vooral in de illustraties) wordt overschreden. Ondanks dit bezwaar een buitengewoon interessant boek voor diegenen die al enige kennis van Oosterse mystieke literatuur hebben. Het boek is voorzien van een indrukwekkende verklarende woordenlijst, bibliografie en index, alle in een zeer kleine letter.
Boek bekijken

Holistiek uit Zevenaar

zakelijk

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie.
Posttarieven 2023:
NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
- tot 2 kilo € 3,65
Pakketpost via postnl: € 6,79 (tot 10 kilo)
Verzendkosten Buitenland:
BELGIË: € 7,70 via DPD