Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel importantia.


 

Jagersma, H. - Bijbels Hebreeuws / Vervolgcursus

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jagersma, H. - Bijbels Hebreeuws / Vervolgcursus
Schrijver: Jagersma, H.
Titel: Bijbels Hebreeuws / Vervolgcursus
ISBN: 9789057190865
Uitgever: teologia
Bijzonderheid: 2009, nieuw
Prijs: € 24,95
€ 3,95
Meer info Wie thuis wil raken in het Bijbels Hebreeuws heeft in de tweedelige methode Bijbels Hebreeuws een uitstekende leerschool gevonden. Na bestudering van het eerder verschenen deel ‘Basiscursus’ beschikt de gebruiker over een basale kennis van de Hebreeuwse grammatica en bestaat zijn woordenschat uit circa 600 woorden. Bestudering van de vervolgcursus brengt de kennis van het Hebreeuws bij de student op het peil dat in het algemeen aan de theologische faculteiten gevraagd wordt. De auteur, prof. dr. H. Jagersma, doceerde ruim vijftien jaar Hebreeuws en Oude Testament aan de Universitaire Faculteit voor Protestantse Godgeleerdheid in Brussel. Op zijn naam staan veel publicaties, o.a. De bijbel lezen hoe kun je dat?

Jagersma schreef ook een Basiscursus Bijbels Hebreeuws (isbn 9789057190858)
Boek bekijken

importantia uit Dordrecht

zakelijk

Logo importantia

Importantia Publishing is uitgever van theologische boeken. Op Boekwinkeltjes bieden wij onze boeken (nieuw), licht beschadigde exemplaren (tegen gereduceerd tarief) en tweede hands exemplaren van onze eigen titels. Daarnaast bieden wij tweede hands en antiquariaat boeken uit eigen bibliotheek en/of prive bibliotheek van medewerkers.
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een email retour met een bevestiging van uw bestelling. In de mail staat aangegeven wat het totaalbedrag is (inclusief de verzendkosten). Een boek wordt verzonden na ontvangst van de betaling. Een boek wordt maximaal een week gereserveerd. Is dan de betaling niet ontvangen dan wordt het boek weer vrijgegeven voor verkoop.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.