Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel importantia.


 

Patzia, Arthur G. / Petrotta, Anthony J. Petrotta, A.J. - Zakwoordenboek Bijbelwetenschappen / uitleg van meer dan 300 begrippen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Patzia, Arthur G. / Petrotta, Anthony J.  Petrotta, A.J. - Zakwoordenboek Bijbelwetenschappen / uitleg van meer dan 300 begrippen
Schrijver: Patzia, Arthur G. / Petrotta, Anthony J. Petrotta, A.J.
Titel: Zakwoordenboek Bijbelwetenschappen / uitleg van meer dan 300 begrippen
ISBN: 9789057190773
Uitgever: teologia
Bijzonderheid: 2009, 154 pp, nieuw
Prijs: € 16,25
€ 3,95
Meer info Een eerste kennismaking met de bijbelwetenschappen is verwarrend. Binnen de bijbelwetenschappen worden zoveel onduidelijke woorden gebruikt over de Schrift. Iedere wetenschappelijke studie kent zijn eigen vocabulair. De bijbelwetenschappen zijn hier geen uitzondering op. Hoe kun je je weg vinden binnen de bijbelwetenschappen als je de gebruikte woorden niet begrijpt? Het Zakwoordenboek Bijbelwetenschappen is het ideale hulpmiddel. Het bevat o.a.:
Griekse en Latijnse begrippen
Duitste en Engelse begrippen
Namen van oude teksten en handschriften
Begrippen uit de tekstkritiek
Bekende bijbelwetenschappers
Arthur G. Patzia is hoogleraar Nieuwe Testament. Anthony J. Petrotta is hoogleraar Oude Testament.
Boek bekijken

importantia uit Dordrecht

zakelijk

Logo importantia

Importantia Publishing is uitgever van theologische boeken. Op Boekwinkeltjes bieden wij onze boeken (nieuw), licht beschadigde exemplaren (tegen gereduceerd tarief) en tweede hands exemplaren van onze eigen titels. Daarnaast bieden wij tweede hands en antiquariaat boeken uit eigen bibliotheek en/of prive bibliotheek van medewerkers.
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een email retour met een bevestiging van uw bestelling. In de mail staat aangegeven wat het totaalbedrag is (inclusief de verzendkosten). Een boek wordt verzonden na ontvangst van de betaling. Een boek wordt maximaal een week gereserveerd. Is dan de betaling niet ontvangen dan wordt het boek weer vrijgegeven voor verkoop.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.