Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Beek, prof. dr. M.A. - Aan Babylons Stromen. Hoofdmomenten uit de cultuurgeschiedenis van Mesopotamië in het Oud-Testamentische tijdvak.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Beek, prof. dr. M.A. - Aan Babylons Stromen. Hoofdmomenten uit de cultuurgeschiedenis van Mesopotamië in het Oud-Testamentische tijdvak.
Schrijver: Beek, prof. dr. M.A.
Titel: Aan Babylons Stromen. Hoofdmomenten uit de cultuurgeschiedenis van Mesopotamië in het Oud-Testamentische tijdvak.
ISBN:
Uitgever: Kosmos Amsterdam/ Antwerpen MCMLI (=1951). Tweede, verbeterde druk met meer dan vijftig fotografische afbeeldingen.
Bijzonderheid: Hardback, ingebonden in rood kunststoflinnen band, met goudopdruk. Met stofomslag (iets beschadigd). Keurig en prima exemplaar.
Prijs: € 14,75
Meer info Een standaardwerk van prof.dr. M.A. Beek, hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam.
'Beeks Aan Babylonsstromen is een begrip!
Wordt niet zo vaak aangeboden.
Op voor- en achterplat is het Midden-Oosten op prachtige wijze afgedrukt.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven. Reclames ten allen tijd binnen vijf dagen.
De verzendkosten bedragen € 2,73 oplopend tot eventueel € 4,50 (= brievenbusformaat) en € 7,25 = (bezorg- pakketpost (= tarieven binnen Nederland).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.