Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel kaff.


 

Ernst, Max / met een woord vooraf door Dorothea Tanning / vertaald door Laurens Vancrevel - Droom van een klein meisje dat karmelietes wilde worden (Rêve d'une petite fille qui voulut entrer au Carmel)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ernst, Max / met een woord vooraf door Dorothea Tanning / vertaald door Laurens Vancrevel - Droom van een klein meisje dat karmelietes wilde worden (Rêve d'une petite fille qui voulut entrer au Carmel)
Schrijver: Ernst, Max / met een woord vooraf door Dorothea Tanning / vertaald door Laurens Vancrevel
Titel: Droom van een klein meisje dat karmelietes wilde worden (Rêve d'une petite fille qui voulut entrer au Carmel)
ISBN: 9789029083027
Uitgever: Amsterdam, Meulenhoff/Landshoff
Bijzonderheid: 1983, 175 pp. paperback met flappen; slijtage aan kaft (zie foto), verder goed
Prijs: € 6,00
Boek bekijken

kaff uit Malden

Logo kaff

Boekwinkeltje kaff hanteert voor de verzendkosten de normale tarieven van post.nl. Wanneer een boek als pakket verzonden moet worden staat dat meestal in de beschrijving vermeld. Meerdere boeken samen kunnen vaak als één pakket(je) verzonden worden. Afhalen op afspraak is natuurlijk ook mogelijk.
De scans en foto's bij de boeken zijn altijd van het exemplaar dat door kaff te koop wordt aangeboden. Eventuele gebreken worden zoveel mogelijk in de omschrijving vermeld. Dat geldt ook voor onderstrepingen of aantekeningen, en voor handgeschreven namen, stempels, of ex-libris van vorige eigenaren. Normale slijtage door ouderdom waar die bij antiquarische boeken te verwachten is wordt niet altijd vermeld.
Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via de knop "stel een vraag".
Verder lezen