Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kalára.


 

Gellhorn, Martha - Echte vrouwen reizen anders - een verzameling van de beste reisverhalen door vrouwelijke auteurs vanaf het einde van de negentiende eeuw.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gellhorn, Martha - Echte vrouwen reizen anders - een verzameling van de beste reisverhalen door vrouwelijke auteurs vanaf het einde van de negentiende eeuw.
Schrijver: Gellhorn, Martha
Titel: Echte vrouwen reizen anders - een verzameling van de beste reisverhalen door vrouwelijke auteurs vanaf het einde van de negentiende eeuw.
ISBN: 9789041701886
Uitgever: Muntinga bv, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1999, paperback, in goede staat, maar wel iets vergeeld.
Prijs: € 0,50
Meer info Lange tijd was reizen een gevaarlijke bezigheid, eigenlijk voorbehouden aan mannen. Niettemin waren er ook vroeger al vrouwen die zich waagden aan riskante tochten door Afrika en Azië, of die van wereldstad naar wereldstad trokken om zich te mengen onder de rich and famous. Gevoelig voor het verrassende detail geven deze pioniersters hun kijk op barre woestijnen, uitheemse steden en vreemde gebruiken.
Boek bekijken

Kalára uit Lisserbroek

particulier
Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 4,25. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een DHL service punt, verzendkosten rond de € 4,- euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via de pakketpost van Postnl kan ook, verzendkosten € 6,95.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.