Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Keetje.


 

Liang Heng & Judith Shapiro - Na de nachtmerrie - Een overlevende van de Culturele Revolutie bericht over het nieuwe China.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Liang Heng & Judith Shapiro - Na de nachtmerrie - Een overlevende van de Culturele Revolutie bericht over het nieuwe China.
Schrijver: Liang Heng & Judith Shapiro
Titel: Na de nachtmerrie - Een overlevende van de Culturele Revolutie bericht over het nieuwe China.
ISBN: 9789027417824
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheid: 1987, 1e druk, 216 pp, paperback, in zeer goede +++ (ongelezen) staat (zie foto)
Prijs: € 3,50
€ 3,85
Meer info Recensie
Verslag van een reis naar China door de Chinees Liang Heng en zijn Amerikaanse vrouw Judith Shapiro. Ze kregen in 1980 toestemming van China's hoogste leider Deng om te trouwen en naar Amerika te vertrekken. In de 7 jaar tussen vertrek en nieuw bezoek heeft China periodes van liberalisering en hernieuwde politieke vervolging gekend. Op het moment van het bezoek staat alles in het teken van economische groei onder de leus: leer van het Westen. De afrekening met de nachtmerrie van de Culturele Revolutie van Mao is verre van compleet. De slachtoffers van die periode (1966-1976) zijn gerehabiliteerd, maar moeten nu zij aan zij met hun vroegere beulen het beste ervan maken. De schrijvers spreken met veel mensen uit beide categorieen. De conclusie: hoop op een betere toekomst, maar ook vrees voor een terugval naar de donkere dagen van weleer. Een zeer toegankelijk en goed geschreven boek. Een beschrijving van het huidige China en veel meer dan alleen een reisverslag. Aanbevolen ook (of juist) voor de niet-Chinakenners.

(NBD|Biblion recensie, E. Ribbink.)
Boek bekijken

Keetje uit Nieuwveen

particulier

Logo Keetje

Kijk in uw SPAM folder EN in uw RECLAME folder als u geen antwoord ontvangt. Ik reageer ALTIJD binnen 1 dag!
=======================================
Welkom bij boekwinkeltje Keetje.
Ik ben een particuliere verkoper. U heeft geen recht van retour. Als u hier niet mee akkoord kunt gaan, plaats dan uw bestelling niet.
U ontvangt een e-mail met betaal informatie na uw bestelling. U krijgt altijd antwoord van mij. Kijk in uw spambox en in uw reclamebox als u geen bericht ontvangt. Boeken worden na ontvangst van betaling verstuurd.
Alle boeken worden bewaard verpakt in transparante beschermende folie. De boeken op de foto's zijn de echte exemplaren. U krijgt wat u ziet.
De verzendkosten staan bij elk boek apart vermeld.
PostNL brievenbuspost € 3,85
Pakketpost: DHL (afhalen bij DHL shop) tot 10 kg € 4,75
DPD thuisbezorgd tot 20 kg € 6,85
PostNL tot 10 kilo: € 7,70
Verzekerd verzenden € 10,50
Tarieven België: DPD tot 3 kg € 7,00
U kiest zelf uw verzendwijze.
Verzendkosten voor rekening van koper. Verzekerd verzenden mogelijk. Verzending voor risico van de ontvanger. Wilt u geen risico lopen, vraag dan om verzekerde verzending. Afhalen in Nieuwveen mogelijk. Mail me gerust als u meer informatie wilt hebben.
Bij pakketpost ontvangt u gratis verrassingsboeken.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.