Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kruvee.


 

Boele, Kees - Van zuil naar zout, christelijk onderwijs in een seculier cultuur

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Boele, Kees - Van zuil naar zout, christelijk onderwijs in een seculier cultuur
Schrijver: Boele, Kees
Titel: Van zuil naar zout, christelijk onderwijs in een seculier cultuur
ISBN:
Uitgever: KokBoekencentrum
Bijzonderheid: 2021, 170 pagina's, paperback, nieuwstaat
Prijs: € 6,00
Meer info In zijn prikkelende boek ’Van zuil naar zout’ gaat Kees Boele na hoe je christelijk onderwijs organiseert in een seculier klimaat. Focus niet op christelijke scholen, maar steek in op christelijk onderwijs, aldus Kees Boele. De auteur trekt verrassende lijnen tussen de huidige tijdgeest en de periode voor keizer Constantijn (280-337 na Chr.). Toen waren christenen eveneens een minderheid en was er ook sprake van multireligiositeit. Tegenwoordig zijn het stoïcisme, epicurisme, scepticisme en neoplatonisme springlevend. Boele zet Erasmus als blauwdruk neer om het christelijk onderwijs vorm te geven. Concreet betekent dit gerichtheid op onderwijs door ouders, catechese in de kerk en christen-docenten op openbare scholen.
Boek bekijken

Kruvee uit Amersfoort

particulier

Logo Kruvee

Ik reageer ALTIJD EN ZONDER UITZONDERING binnen 24 uur! Met name eigenaars van hotmail-accounts wordt vriendelijk verzocht in hun spam te kijken als mijn reactie niet op tijd binnen lijkt te zijn.
Boeken zijn zonder verzendkosten op te halen in Amersfoort. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, sturen wij u een mail waarin de totale kosten, inclusief de verzendkosten, staan vermeld. Brievenbuspost wordt verzonden met PostNL (4,20), pakketpost binnen Nederland met DHL (5,50 naar servicepunt of 6,50 naar thuisadres). Verzendkosten naar België 7,00 (pakket), naar Duitsland 7,00 (klein pakket) of 8,50 (pakket) met DPD. Er worden naast de verzendkosten geen extra kosten gerekend.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.