Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesluis.


 

Patchett, Mary Elwyn - Alex de vechtersbaas

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Patchett, Mary Elwyn - Alex de vechtersbaas
Schrijver: Patchett, Mary Elwyn
Titel: Alex de vechtersbaas
ISBN:
Uitgever: Prisma Juniores J159, 1961
Bijzonderheid: Paperback, 186 bladzijden
Prijs: € 2,00
Meer info Dit is het verhaal van een meisje dat een opwindend leven leidt op het veebedrijf van haar vader in New South Wales in Australië. Je moet je zo'n veebedrijf heel anders voorstellen als de Nederlandse boerderijen. Australië is een uitgestrekt land en een veebedrijf is daar enorm groot. De naaste buren wonen daar kilometers ver weg en als je dan nog weet dat Mary, het meisje uit dit verhaal, helemaal geen broertjes en zusjes heeft, begrijp je dat ze zich soms wat eenzaam voelt. Gelukkig heeft ze daar dieren, waarmee ze heel wat spannende avonturen beleeft. Het zijn andere dieren dan je misschien zou verwachten: ten eerste is daar Kaa, de dikke slang, verder Kiko het aapje, Mathilda de kangoeroe, Buck de pony, en tenslotte de drie honden: Alex, de zoon van een wilde hond, Bruno, de trouwe bulldog en Ben, een klein grappig beestje. Haar beste vrend is Alex. Ze heeft hem gevonden toen hij nog heel klein was en tijdens een grote overstroming dreigde te verdrinken. Het is alsof Alex weet dat hij zijn leven aan haar te danken heeft. Altijd is hij bij haar, klaar om haar te verdedigen als het nodig is. Alex is een echte vechtersbaas en heel gevaarlijk voor mensen en dieren die iets kwaads in de zin hebben. Dat blijkt bij de avontuurlijke jacht op de paardendief, en nog duidelijker als Mary aangevallen wordt door hongerige wolven en Alex zijn leven waagt om haar te redden. Het is moeilijk zich voor te stellen dat al deze opwindende avonturen echt gebeurd zijn. En toch is het zo, want het meisje Mary uit dit verhaal is niemand minder dan de schrijfster van dit boek.
Boek bekijken

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.