Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Wilson, Ian - De waarheid over Nostradamus / de eerste volledige biografie over de legendarische Nostradamus

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wilson, Ian - De waarheid over Nostradamus / de eerste volledige biografie over de legendarische Nostradamus
Schrijver: Wilson, Ian
Titel: De waarheid over Nostradamus / de eerste volledige biografie over de legendarische Nostradamus
ISBN: 9789022537596
Uitgever: Uitgeverij M
Bijzonderheid: 2003, eerste druk, 400pp, gebonden, hardcover, 22x15x4 cm, 615 gram. Mooie illustraties. Geen beschadigingen aan boek.
Prijs: € 9,00
€ 6,50
Meer info Verzenden naar DHL-point bij u in de buurt: € 4,00.
Veel mensen geloven dat Nostradamus alle grote gebeurtenissen heeft voorspeld, van de dood van prinses Diana tot de aanslag op het World Trade Centrum in New York. Maar hoewel zijn voorspellingen tot in de kleinste details zijn bestudeerd, is er nooit eerder een volledige studie over zijn leven verschenen.
De voorspellingen van Michael Nostradamus, geschreven in de vorm van kwatrijnen, staan al eeuwenlang in het middelpunt van de belangstelling.
Historicus Ian Wilson schreef de eerste volledige biografie over Michael Nostradamus en plaatst hem in de context van zijn eigen tijd, de luisterrijke zestiende eeuw.
Tegelijkertijd stelt Wilson de vraag waarom tot op de dag van vandaag miljoenen mensen gefascineerd zijn door zijn voorspellingen en waarom zijn werk nu populairder is dan ooit tevoren.
De waarheid over Nostradamus is behalve informatief vooral ook een boeiend boek over een van de bekendste figuren uit de Westerse geschiedenis.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.