Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Erlewine, Michael, e.a. - All Music Guide, 2nd edition 1994.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Erlewine, Michael, e.a. - All Music Guide, 2nd edition 1994.
Schrijver: Erlewine, Michael, e.a.
Titel: All Music Guide, 2nd edition 1994.
ISBN:
Uitgever: Miller Freeman Books, San Francisco
Bijzonderheid: 23x15x7 cm, 1780 gram. Verzenden naar DHL-point bij u in de buurt: € 4,00. boek is goed gebruikt en is toch in goede staat. Naam 1e eigenaar op pagina 3 en in het boek potloodaantekeningen (uitgumbaar).
Prijs: € 12,00
€ 6,50
Meer info AllMusic, vroeger de All Music Guide of AMG geheten, is een gegevensbank met informatie over muziek en eigendom van All Media Guide. De All Music Guide werd opgericht in 1991 door Michael Erlewine met als doel een muziekgids voor consumenten te maken. De eerste gids verscheen in 1992. De gegevensbank wordt veel gebruikt bij verkooppunten in cd- en platenwinkels en onlinewinkels die muziek verkopen.
In het dikke boek worden 23.000 albums van 6.000 artiesten beschreven. Het is vooral erg leuk omdat je veel onbekende artiesten tegenkomt.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.