Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Fast - Taal van het lichaam / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Fast - Taal van het lichaam / druk 1
Schrijver: Fast
Titel: Taal van het lichaam / druk 1
ISBN: 9789062877256
Uitgever: Wetenschappelijke Uitgeverij B.V., Amsterdam.
Bijzonderheid: 1971, paperback, 160 pagina's. Op een paar pagina's staan onderstrepingen (er waren nog geen markeerstiften). Ziet er verder goed uit.
Prijs: € 5,00
€ 4,00
Meer info Ons lichaam vertelt soms meer dan onze mond kwijt wil. Het kan zelfs - door houding, beweging, een gebaar - ontkennen wat we zeggen. Kortom, het lichaam kan minder goed liegen dan wij. Dit is natuurllijk slechts één, klein aspec van de vele die het onderwerp te bieden heeft. Helemaal onbekend is het terrein voor ons natuurlijk niet: de opgetrokken wenkbrauw drukt verbazing uit, de samengevouwen handen beduiden rust, de trappelende voeten ongeduld. Toch weten we er maar weinig van welke gevoelens er nu eigenlijk in ons worden gewekt door de hand die iemand ons op de schouder legt. Geeft het gebaar ons een gevoel van welbehagen? Doorbreekt het onze weerstand? Stelt iemand zich meer voor je ogen of sluit hij zich daarentegen juist voor je af als je hem aanraakt? De studie van de lichaamstaal, een jonge wetenschap, levert een heel eigen en charmante bijdrage tot onze kennis van de mens. Dit lichtvoetige boek van de voortreffelijke popularisator Fast doet ons veel zien wat we eerst niet waarnamen. En misschien heeft het ook nog wel invloed op ons gedrag: op de manier waarop wij omgaan met onze medemens. Julius Fast is ook de auteur van De taal van het lichaam bij sex, macht en agressie.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.