Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Gilles Neret - Description of Egypt

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gilles Neret - Description of Egypt
Schrijver: Gilles Neret
Titel: Description of Egypt
ISBN: 9783822821688
Uitgever: Taschen GmbH
Bijzonderheid: 2002, 1008pp, Gebonden. Verzenden naar DHL-point bij u in de buurt: € 4,00. Rug iets verkleurd, sticker op p2; voorts nieuwstaat.
Prijs: € 13,00
€ 6,50
Meer info Dit drietalige boek is een uitgave van een van de beroemdste boeken uit de egyptologie. Het bevat in verkleinde vorm alle illustraties van een werk dat bekend staat om zijn onmogelijke afmetingen. Omdat alles verkleind is, zijn sommige platen moeilijk te bekijken, maar over het algemeen zijn de illustraties van acceptabel niveau. Voor alle liefhebbers van (oude) geschiedenis is het een uitstekende gelegenheid dit normaal moeilijk toegankelijke werk te kunnen bewonderen. Wie iets in meer detail wil bekijken, zal toch naar het origineel moeten. Met name de kleurenreproducties zijn zeer de moeite waard.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.