Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Santee, Robert G. - De tao van stress / in 3 stappen naar balans in je leven

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Santee, Robert G. - De tao van stress / in 3 stappen naar balans in je leven
Schrijver: Santee, Robert G.
Titel: De tao van stress / in 3 stappen naar balans in je leven
ISBN: 9789000341078
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheid: 2014, 208pp, paperback, eerste druk. Als nieuw.
Prijs: € 8,00
€ 4,00
Meer info Stress is en blijft een groot issue voor veel mensen in onze tijd. De tao van stress geeft suggesties om stress te verminderen, te voorkomen en uiteindelijk op te lossen. In praktische stappen wordt de lezer door het boek geleid: vereenvoudig je leven, ga vermoeidheid tegen, kalmeer de drukke geest. Stress wordt hierbij zowel vanuit de fysieke als de mentale kant benaderd.
Praktische tips
De tao van stress is een toegankelijk en compleet boek over stressreductie. Met dagelijkse tips over voeding en beweging (Qigong) en oefeningen voor aandacht, rust en bewustzijn.
Robert G. Santee is professor in de psychologie en daarbij gespecialiseerd in Westerse behandelwijzen, oosterse filosofieën en stressmanagement. Hij is daarnaast leraar in de bewegingsleren Tai Chi en Qigong.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.