Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Kooij - Zonder uitgang

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kooij - Zonder uitgang
Schrijver: Kooij
Titel: Zonder uitgang
ISBN: 9789044610789
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheid: 2008, Paperback, 157 pp. Nieuw.
Prijs: € 3,45
€ 4,00
Meer info In deze rijkgeschakeerde bundel verhalen ontmoeten we personages die aan een beklemmende realiteit proberen te ontsnappen en tegelijkertijd elkaars verhalen binnendringen.
De flamboyante Pablo betrekt een woning in een troosteloze stad waar de bewoners hun wonderlijk gekleurde interieurs verbergen. Een slagersvrouw wast haar kunstbloemen met extra zachte shampoo maar krijgt haar agressie niet onder de duim. Een ambtenaar bedenkt een waanzinnig plan tegen de duivenoverlast. En een jonge vrouw stuurt haar vader een gigantisch bed, zich niet bewust van de innerlijke strijd die hij levert.
De prikkelende verhalen in Zonder uitgang bieden een kijkje in de knagende tragiek achter gesloten deuren. Met scherpe observaties wekt Katinka van der Kooij een wereld tot leven waarin het buitengewone het alledaagse zo dicht nadert dat het beangstigend is. In twaalf strak gecomponeerde verhalen weet zij de samenleving genadeloos te ontleden.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.