Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Robinson, A. - Einstein / honderd jaar relativteit

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Robinson, A. - Einstein / honderd jaar relativteit
Schrijver: Robinson, A.
Titel: Einstein / honderd jaar relativteit
ISBN: 9789059561434
Uitgever: Fontaine
Bijzonderheid: 1e druk 2005, Gebonden, hardcover met stofomslag. Linnen, rood. Ongelezen, in nieuwstaat.
Prijs: € 11,00
€ 4,00
Meer info Samenvatting
In 1905 creëerde Albert Einstein de twee meest revolutionaire concepten van de twintigste eeuw – de relativiteit en de kwantumtheorie – en bedacht hij de beroemdste vergelijking uit de wetenschap: E=mc2. Daarmee veranderde hij voorgoed ons begrip van ruimte, tijd, energie, materie en licht.
Zoals Andrew Robinson in deze gezaghebbende, geïllustreerde biografie laat zien, kan Einsteins universele aantrekkingskracht slechts ten dele verklaard worden door zijn briljante werk op het gebied van de natuurkunde. Robinson toont de prachtige eenvoud van de essentie van Einsteins grootste ontdekkingen, en verklaart hoe zijn ideeën van invloed zijn geweest op wetenschappelijke ontwikkelingen als de big bang, lasers en de ‘theorieën van alles’. Hij bespreekt ook Einsteins leven en zijn activiteiten buiten de wetenschap, inclusief ontmoetingen met beroemde tijdgenoten als Chaplin, Roosevelt en Tagore, zijn liefde voor muziek en zijn problematische gezinsleven. Einstein toonde zijn markante originaliteit op vele manieren, van zijn politieke en humanitaire campagnes tegen kernwapens, antisemitisme, McCarthyisme en sociale onrechtvaardigheid tot zijn onconventionele fysieke verschijning.
Het centrale verhaal van dit boek wordt aangevuld met elf essays van wetenschappers en hoogleraren, inclusief drie Nobelprijswinnaars, waaronder Stephen Hawking.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.