Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Dr. J. v.d. Bergh / v. Eysinga-Elias - Multatuli

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dr. J. v.d. Bergh / v. Eysinga-Elias - Multatuli
Schrijver: Dr. J. v.d. Bergh / v. Eysinga-Elias
Titel: Multatuli
ISBN:
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheid: 1920. Gebonden, gekartonneerd. Op titelpagina: sticker van leesbibliotheek. Adres en datum binnenkant kaft. Boekje heeft gebruikssporen maar is zeker nog de moeite waard!
Prijs: € 4,45
€ 4,00
Meer info Oorsprongkelijke beschrijving uit 1920:
Multatuli, door J. van den Bergh van Eysinga. Geïllustreerd naar oorspronkelijke afbeeldingen en portretten. - Uitgegeven door J.M. Meulenhoff te Amsterdam aan het Damrak 88, z.j. [1920]. kl. 8o. 191 blz.
Als derde boekje in deze Multatuli-reeks is door Meulenhoff uitgegeven een soort van beschouwing, of levensbeschouwing van den schrijver door Mevr. Dr. J.v.d. Bergh van Eysinga-Elias, een domineesvrouw uit Santpoort. Ook dit werkje is verlucht met foto's, autographen en portretten, sommige er van reeds uit de twee voorafgaande deeltjes bekend. Nieuw zijn hier o.a. het hs. van een blz. uit de Idee├źn, dat zich bevindt op de Amsterdamsche Univ. Bibliotheek, het uitstekende portret van den schilder Overman uit de 60-er jaren, de zeer leelijke maar zeer typische beeltenis van Tine uit het jaar 1862, en de foto van Mimi uit het jaar 1875, waarin zich het energieke van deze tweede vrouw duidelijk afspiegelt.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.