Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Lelieveld, Vincense - Moord op de pater

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lelieveld, Vincense - Moord op de pater
Schrijver: Lelieveld, Vincense
Titel: Moord op de pater
ISBN: 9789089547347
Uitgever: Elikser B.V. Uitgeverij
Bijzonderheid: 2015, 175pp, paperback. Nieuw
Prijs: € 5,45
€ 4,00
Meer info Als Julian erachter komt dat hij geadopteerd is, gaat hij op zoek naar zijn echte vader en moeder en krijgt zijn leven een hele andere wending.
Hij raakt betrokken bij een ernstig misdrijf waardoor hij naar Afrika vlucht en zijn vriendin gaat zoeken, die daar als ontwikkelingsmedewerkster is vermist. Vervolgens komt hij in zeer gevaarlijke situaties terecht waarin hij te maken krijgt met gewelddadige conflicten in Noordoost-Congo.

Vincense Lelieveld is in Brabant geboren. Opgegroeid in een streng katholiek gezin, heeft zij het kloosterleven van dichtbij meegemaakt. Door haar verzet tegen misstanden binnen het katholieke geloof is zijzelf ternauwernood aan het kloosterleven ontsnapt.
Veel familieleden waren kloosterling, die op regelmatige basis werden bezocht. Door deze persoonlijke contacten kreeg zij een buitengewoon inzicht in het leven dat zich achter de façade van het klooster afspeelde en hieruit is dit boek ontstaan.
Het verhaal begint argeloos, maar algauw word je gegrepen door angstaanjagende gebeurtenissen die eindigen in een verbijsterend slot.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.