Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Robin Cross, Piet Hein Geurink - De slag om de Ardennen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Robin Cross, Piet Hein Geurink - De slag om de Ardennen
Schrijver: Robin Cross, Piet Hein Geurink
Titel: De slag om de Ardennen
ISBN: 9789043811897
Uitgever: Zuidnederlandse uitgeverij n.v.
Bijzonderheid: 2005, 176pp. Paperback. Boek is nieuw.
Prijs: € 12,00
€ 4,00
Meer info Winter 1944. De geallieerde troepen worden wakker geschud uit de euforische roes van hun successen wanneer het Duitse leger een onverwachte en grootscheepse aanval via de Ardennen lanceert. Hitler wil tot elke prijs de haven van Antwerpen veroveren en de geallieerde aanvoerlijnen afsnijden. Zo hoopt hij immers de snelle opmars naar Berlijn aanzienlijk te kunnen vertragen en eventueel een vredesregeling af te dwingen.
Dit boek brengt u het volledige verhaal van een van de meest bloedige veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog, die uiteindelijk het definitieve einde van het Derde Rijk zou aankondigen. De verbeten strijd rond Malmédy, de belegering van Bastogne en alle andere belangrijke ontwikkelingen in het Ardennenoffensief worden uitgebreid en gedetailleerd beschreven. Daarnaast schetst de auteur een aantal sleutelfiguren, waaronder Otto Skorzeny, en biedt hij de nodige inzichten en achtergronden om een compleet beeld te krijgen van de slag om de Ardennen. Hoe kwam het dat de Amerikaanse troepen zo slecht waren voorbereid? En wie of wat kon uiteindelijk voor de geallieerde doorbraak zorgen? Geïllustreerd met uniek fotomateriaal en verhelderende veldkaarten is dit het boeiende relaas van een al even bijzondere episode uit de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.