Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Hoogland, Rob - Man zoekt boerka

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hoogland, Rob - Man zoekt boerka
Schrijver: Hoogland, Rob
Titel: Man zoekt boerka
ISBN: 9789085104872
Uitgever: House of Knowledge
Bijzonderheid: 2008, paperback. 207 pag. Ongelezen, in perfecte staat.
Prijs: € 5,00
€ 4,00
Meer info In Man zoekt boerka laat Rob Hoogland onder andere zijn verbazing en verontwaardiging blijken over de grenzeloze tolerantie die de angstige West-Europese autoriteiten, de Nederlandse niet uitgezonderd, zelfs tegenover de ultieme intolerantie blijven betrachten.
"Bang voor het extreme wangedrag van religieuze fascisten, die andersdenkenden en homoseksuelen genadeloos laten afslachten en die onverbloemd oproepen tot jodenhaat, snoeren wij onszelf reeds jaren de mond. Onze principes verloochenend, maken wij een knieval voor de onverdraagzaamheid en de achterlijkheid", schrijft hij. "Nog even en we trekken vrijwillig een boerka aan."
Rob Hoogland (1950) weigert die knieval te maken, maar vergeet gelukkig niet dat er in het leven ook gelachen moet worden. Vijfmaal per week schrijft hij vaak op humoristische wijze een populaire column voor De Telegraaf, waarbij hij zich door de meest uiteenlopende onderwerpen, groot en klein, laat inspireren. Voor deze bundel is een selectie gemaakt.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.