Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel OnlineBoeken.


 

Blake, John - The Sea Chart [The Illustrated History of Nautical Maps and Navigational Charts]

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Blake, John - The Sea Chart [The Illustrated History of Nautical Maps and Navigational Charts]
Schrijver: Blake, John
Titel: The Sea Chart [The Illustrated History of Nautical Maps and Navigational Charts]
ISBN: 9780851779454
Uitgever: Conway Maritime Press
Bijzonderheid: 2005, gebonden, 160 p.
Prijs: € 36,99
€ 6,75
Meer info De inhoud van het boek is in een onberispelijke staat, lijkt ongebruikt/ongelezen. De harde kaft van het boek vertoont minimale gebruikssporen aan de hoekjes, maar mede doordat de originele stofomslag er nog bij is, valt het nagenoeg niet op. De stofomslag zelf is in een zeer nette staat. Er is niet in het boek geschreven en er zitten geen vouwen in het papier.
Boek bekijken

OnlineBoeken uit Groenlo

Logo OnlineBoeken

OnlineBoeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken en bijzondere uitgaven op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis, topografie en architectuur.
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en DPD. Bij toezending naar het buitenland wordt een opgave van de verzendkosten verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden eenmaal de hoogste verzendkosten per bestelling berekend.
Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel. Zijn er nog geen foto's afgebeeld bij een item, dan zullen die op (zeer) korte termijn toegevoegd worden. Retourneren van een artikel is eventueel (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden. Betaling kan direct in de webwinkel middels iDeal of (na bevestiging van de bestelling) per bankoverboeking. Het betreft particuliere verkoop.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, ook als u op zoek bent naar een specifieke titel. U krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.