Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Palletmakelaar.nl.


 

- Ik wou wel weer een beetje ziek zijn

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Ik wou wel weer een beetje ziek zijn
Schrijver:
Titel: Ik wou wel weer een beetje ziek zijn
ISBN: 9789035131606
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheid: Nieuw
Prijs: € 8,70
Meer info

IK WOU WEL WEER EEN BEETJE ZIEK ZIJN

SAMENGESTELD DOOR

MARIO MOLEGRAAF

Zieken worden bijna nóg zieker van alle boeketten en fruitmanden waarmee ze worden bedacht. Nu is er eindelijk een cadeau waarvan je béter wordt, een bundel met de mooiste Nederlandse en Vlaamse gedichten over ziekte en beterschap.

Poëzie van Martin Bril, Ida Gerhardt, Ingmar Heytze, Ramsey Nasr, Hagar Peeters, Leo Vroman en vele anderen over amandelknippen en tropenkoorts, psychiaters en verzekeringsartsen, spoedopname en intensive care, de planeet die 'ziekcnhuis' heet. Honderd heldere en verhelderende gedichten, waarin vrolijkheid niet verboden is. Honderd manieren om te demonstreren: zo helpt poëzie. De gedichten zijn zo gerangschikt dat ze een verhaal vertellen. Een verhaal dat bestemd is voor iedereen, voor zieken en gewonden. Maar toch het meest voor 'als het bezoekuur is verstreken'. Fijner bezoek dan deze dichters valt nauwelijks te bedenken

Boek bekijken

Palletmakelaar.nl

Palletmakelaar.nl uit Harlingen

Logo Palletmakelaar.nl

Via www.boek-menu.nl besteld u nieuwe en gebruikte boeken voor leuke prijzen. Boeken besteld op werkdagen voor 16:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden met Post NL Boeken besteld op werkdagen na 16:00 uur of in de weekenden worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.